Kaláka Plusz

A Városi Kaláka egyik adománygyűjtő programja ez, mely 2009-től működik. E program keretében a helyi cégek alkalmazottai rendszeres adományaikkal, felajánlásaikkal járulnak hozzá ahhoz a pénzalaphoz, amelyből megvalósulnak a közösség számára fontos közterek és sportpályák felújítása, javítása, átalakítása.

 

Hogyan működik?

Az a helyi vállalkozás, amely egyetért ennek a programnak az értékeivel és módszertanával, beengedi a Közösségi Alapítványt, hogy alkalmazottaival ismertesse a program célját.

Az alkalmazottak egyénileg döntik el, hogy bekapcsolódnak vagy sem a programba. Aki bekapcsolódik, általában egy éves időszakra köteleződik el és azt vállalja, hogy havonta egy kisebb összeggel támogatja a programot. Mindezt egy keretszerződésben rögzítjük.

A Közösségi Alapítvány minden év végén részletes beszámoló keretében ismerteti a megvalósítást (pl. játszótér vagy sportpálya felújítás).

Ha az adományozó elégedett, újabb évre kötelezi el magát.

Számunkra öröm és büszkeség, hogy ez a program a helyi egyéni adományozóknak köszönhetően több mint 8 éve folyamatosan működik. Ők a példái annak, hogy sok kicsi sokra megy! 

 

Kapcsolódj be!

A Kaláka Plusz az országban egyedülálló adománygyűjtő program és életképességét semmi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 8 éve működik. A megvalósítások önmagukért beszélnek, a támogatásban résztvevők kiemelkedő szerepét senki sem vitathatja. A Kaláka plusz tagoknak lehetőségük van arra, hogy ötleteiket beépítsük a programunkba és önkéntesként akár részt is vehetnek azok megvalósításában. Tagjai lehetnek egy olyan közösségnek, akikkel hasonló elveket vallanak, akikkel együtt élhetőbbé tudják tenni városunkat.

Ha szeretne bekapcsolódni programunkba, írjon vagy hívjon bennünket: szka@szka.org, 0366-218100.

Partnerek

  Cégek neve Adományozók száma
1 ABC Impex 82
2 Beta Roll 24
3 Color Metal 8
4 Elan Trio 94
5 Expert Print 8
6 Infopress Group 25
7 IPG Technic 1
8 Matrita 19
9 Matplast 8
10 Melinda Impex 7
11 Print Impex 19
12 Ridcon 1
13 Kovatos Lakacs 2
14 Teleglob 4
15 Termoláng 11
16 Tiget Comp Füley 2
17 Udvarhelyi Híradó 23
18 Eco Online Papír 14
19 Coop Vointa 8

Jelenleg 19 cég a partnerünk és összesen 360 egyéni adományozója van a programnak.

@ 2020. Minden jog fenntartva. Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány.